Verzending & Retouren

BETALEN

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Cash Living is het mogelijk om met iDEAL of bankoverboeking je betaling te doen. Kom je jouw items ophalen? Dan is het ook mogelijk om contant te betalen of te pinnen.

RETOURNEREN

Hoelang na ontvangst kan ik mijn bestelling retourneren?

Een artikel mag altijd binnen 14 dagen retour worden gestuurd in originele verpakking, de kosten zijn voor eigen rekening. Indien een artikel defect is willen wij je graag vragen om per e-mail of per telefoon contact op te nemen, wij zullen altijd met een passende oplossing komen. Bij een defect artikel vinden wij het fijn om een foto te ontvangen van het defecte artikel indien dit mogelijk is.

Kan ik mijn artikel(en) retourneren?

Een artikel mag altijd binnen 14 dagen retour worden gestuurd in originele verpakking, de kosten zijn voor eigen rekening. Neem hier voor per mail info@cashliving.nl contact met ons op. De kosten die zijn gemaakt om jouw pakket te verzenden worden niet vergoed behalve bij een defect artikel. Indien een artikel defect is willen wij je graag vragen om per e-mail of per telefoon contact op te nemen, wij zullen altijd met een passende oplossing komen. Bij een defect artikel vinden wij het fijn om een foto te ontvangen van het defecte artikel indien dit mogelijk is.

INFORMATIE RONDOM GARANTIE, RETOUR EN HERROEPINGSRECHT

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cashliving.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:
a.  wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar;
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. prijs gebonden aan schommelingen op de financiële markt;
g. voor losse kranten en tijdschriften;
h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

Garantie

1. De geleverde zaak moet die eigenschappen bezitten die de klant op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Dit geldt tevens bij bijzonder gebruik, voor zover dit door partijen bij het sluiten van de overeenkomst is voorzien.

2. De ondernemer staat er voor in dat de geleverde zaak voldoet aan de in het aanbod vermelde specificaties. Indien de levering van een besteld goed onmogelijk blijkt te zijn, zal de ondernemer zodanige inspanningen verrichten als de redelijkheid en de billijkheid met zich brengen om een vervangend artikel beschikbaar te stellen.

3. De ondernemer is jegens de klant ervoor verantwoordelijk dat de door de fabrikant van de afgeleverde zaak bij aankoop toegezegde garantie behoorlijk wordt nagekomen.

VERZENDEN

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Jouw bestelling wordt binnen 2 werkdagen verzonden.

Wat zijn de kosten voor verzenden?

Nederland
Bij bestellingen boven de € 50,- betaal je geen verzendkosten.
Voor bestellingen onder de € 50,- bedragen de verzendkosten:
- Pakketverzending € 6,75

België
Alleen pakketverzending mogelijk va:€ 8,95
SHOWROOM

Wilt u het product liever in onze showroom komen bekijken?

Wij hebben een showroom waar al onze producten te bezichtigen zijn. Cash Living is een Shop in Shop concept gevestigd in het filiaal van "Cash Converters". Wilt u er zeker van zijn dat het product nog op voorraad is? Bel of mail ons dan even zodat we het voor u kunnen reserveren.

Openingstijden showroom:
maandag     12:00-17:30
dinsdag       10:00-17:30
woendag     10:00-17:30
donderdag  10:00-17:30
vrijdag         10:00-17:30
zaterdag      10:00-17:00

Adres Showroom